Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2017
|
16
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of addition of wild garlic (Allium ursinum) on the quality of kefirs from sheep's milk
Autorzy
Znamirowska A.
,
Szajnar K.
,
Rozek P.
,
Kalicka D.
,
Kuzniar P.
,
Hanus P.
,
Kotula K.
,
Obirek M.
,
Kluz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
2
Opis fizyczny
p.209-215,fig.,ref.
Twórcy
autor
Znamirowska A.
Department of Dairy Technology, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 2D, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Szajnar K.
Department of Dairy Technology, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 2D, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Rozek P.
Department of Dairy Technology, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 2D, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Kalicka D.
Department of Dairy Technology, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 2D, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Kuzniar P.
Department of Food and Agriculture Production Engineering, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Hanus P.
Department of Food and Agriculture Production Engineering, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Kotula K.
Student Scientific Group of Food Technologist FERMENT, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 2, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Obirek M.
Student Scientific Group of Food Technologist FERMENT, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 2, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Kluz M.
Department of Biotechnology and Microbiology, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 2, 35-601 Rzeszow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.0476
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-21fa07a6-ad20-4c50-a098-22b83d905e09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.