Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2009
|
44
|
03
|
Tytuł artykułu
Wpływ sposobu pakowania na wybrane zmiany fizyczne awokado w czasie zamrażalniczego przechowywania
Autorzy
Szczepanik G.
,
Arciuszkiewicz M.
,
Bakan A.
Warianty tytułu
EN
The influence of kind of packaging on some physical changes of the avocado during frozen storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
awokado
przechowywanie zamrazalnicze
pakowanie
pakowanie prozniowe
pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2009
Tom
44
Numer
03
Opis fizyczny
s.46-52,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szczepanik G.
Zakład Chłodnictwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Arciuszkiewicz M.
Zakład Chłodnictwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Bakan A.
Zakład Chłodnictwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-21ee274f-5bec-4c85-8a8d-05bb1f5dad12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.