PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 33 | 4 |

Tytuł artykułu

Evaluation of soil texture determination using soil fraction data resulting from laser diffraction method

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

33

Numer

4

Opis fizyczny

Twórcy

autor
  • Institute for Soil Sciences and Agricultural Chemistry, Centre for Agricultural Research, Hungarian Academy of Sciences, Herman O.Street 15, H-1022 Budapest, Hungary
  • University of Pannonia Georgikon Faculty, Deak F.Street 16, H-8360 Keszthely, Hungary
autor
  • Institute for Soil Sciences and Agricultural Chemistry, Centre for Agricultural Research, Hungarian Academy of Sciences, Herman O.Street 15, H-1022 Budapest, Hungary
  • University of Pannonia Georgikon Faculty, Deak F.Street 16, H-8360 Keszthely, Hungary
autor
  • Institute for Soil Sciences and Agricultural Chemistry, Centre for Agricultural Research, Hungarian Academy of Sciences, Herman O.Street 15, H-1022 Budapest, Hungary
autor
  • Institute for Soil Sciences and Agricultural Chemistry, Centre for Agricultural Research, Hungarian Academy of Sciences, Herman O.Street 15, H-1022 Budapest, Hungary
autor
  • Institute for Soil Sciences and Agricultural Chemistry, Centre for Agricultural Research, Hungarian Academy of Sciences, Herman O.Street 15, H-1022 Budapest, Hungary
autor
  • Department of Soil Science and Agricultural Chemistry, Szent Istvan University, Pater K.Street 1, H-2100 Godollo, Hungary
autor
  • University of Pannonia Georgikon Faculty, Deak F.Street 16, H-8360 Keszthely, Hungary
autor
  • Institute for Soil Sciences and Agricultural Chemistry, Centre for Agricultural Research, Hungarian Academy of Sciences, Herman O.Street 15, H-1022 Budapest, Hungary

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-21dc7511-07f7-4c1c-af36-1660f1676f27
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.