Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2006
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Nowa technologia wychładzania. Szokowe wychładzanie półtuszy poubojowych obniżające stratę masy mięsnej
Autorzy
Gawor S.
,
Oleksiak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
nowe technologie
mrozenie szokowe
poltusze zwierzece
chlodnictwo
tunele chlodnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2006
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.78-80,rys.
Twórcy
autor
Gawor S.
autor
Oleksiak T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-21d991b2-3957-4ef7-aef6-b2a7b85e8609
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.