Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2013
|
20
|
6
|
Tytuł artykułu
Twórcy polskiej nauki o żywności. Polscy uczeni po II wojnie światowej prof.dr dr h.c. Wincenty Pezacki (1914-2008)
Autorzy
Pospiech E.
Warianty tytułu
EN
Creators of Polish food science
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nauka o zywieniu
zywnosc
pracownicy naukowi
biografie
Pezacki Wincenty biografia
technologia zywnosci
dzialalnosc naukowa
dzialalnosc dydaktyczna
technologia miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2013
Tom
20
Numer
6
Opis fizyczny
s.226-229,fot.
Twórcy
autor
Pospiech E.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-21bb83a0-ffd4-4d4d-bd35-68eb21616133
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.