PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 10 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Cherry distillates. III. Fractionated distillation of cherry distillates and assessment of the obtained fractions

Warianty tytułu

PL
Destylaty z wiśni. Cz. III. Destylacja frakcjonowana destylatów wiśniowych i ocena otrzymanych frakcji

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

3-4

Opis fizyczny

p.333-345,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of General Chemistry and Food Technology, Agricultural University, Krakow, Poland
  • Department of Technology of Fermentation and Microbiology, Technical University, Lodz, Poland
autor
  • Department of General Chemistry and Food Technology, Agricultural University, Krakow, Poland
  • Department of Technology of Fermentation and Microbiology, Technical University, Lodz, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-219dcf3d-7cb8-4046-bc42-e3d300afae22
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.