PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 | Supl.1 |

Tytuł artykułu

Atrybuty jakości i bezpieczeństwa produktów mięsnych. Analiza ryzyka – rola programów badawczych monitorowania krytycznych parametrów jakości żywności

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

Opis fizyczny

s.83-91,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, Warszawa

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-215c56b8-4eac-4eba-9b41-2b644be8612a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.