Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
2018
|
12
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku pigwy i pigwowca na właściwości prozdrowotne i sensoryczne soku jabłkowego
Autorzy
Pawlak-Lemanska K.
,
Wlodarska K.
,
Przybylska M.
,
Tyrakowsa B.
Warianty tytułu
EN
The influence of quince and japanese quince on health benefits and sensory properties of apple juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rocznik
2018
Tom
12
Numer
1
Opis fizyczny
s.35-44,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pawlak-Lemanska K.
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
autor
Wlodarska K.
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
autor
Przybylska M.
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
autor
Tyrakowsa B.
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.NPT.00231
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-21490be6-8467-42d3-9576-a73a348c6a25
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.