Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2006
|
09
|
3
|
Tytuł artykułu
Rapid methods of assessing as a tool for quality improvement and standardization of food products
Autorzy
Konieczny P.
,
Bilska A.
,
Uchman W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
food product
analytical method
near infrared spectrophotometer
water activity
standardization
chemical composition
meat
milk product
management system
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2006
Tom
09
Numer
3
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume9/issue3/art-07.html
Twórcy
autor
Konieczny P.
Department of Food Quality Management, University of Life Sciences in Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Bilska A.
autor
Uchman W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-212fc98a-ac38-4792-ae30-647f01f45c33
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.