Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Pullulan - nowy dodatek do żywności
(
Gniewosz M.
)
artykuł:
Trudności z interpretacją przepisów o substancjach dodatkowych
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Kuzma K.
,
Mirkowska M.
)
artykuł:
Słodko-gorzka prawda o stewii
(
Ziembicka J.
)
artykuł:
Przewodnik po najnowszych przepisach dotyczących substancji dodatkowych, aromatów i enzymów
(
Gajda-Wyrebek J.
)
artykuł:
Anuga FoodTec - targi innowacyjności dla branży spożywczej
(
Gorecka A.
)
artykuł:
Olejki eteryczne - naturalne substancje antydrobnoustrojowe
(
Kunicka-Styczynska A.
)
artykuł:
Polifenole w żywności. Wpływ na cechy organoleptyczne żywności
(
Mitek M.
,
Gasik A.
)
artykuł:
Aromaty naturalne wyizolowane z surowców roslinnych
(
Nowak K.
,
Zmudzinska-Zurek B.
)
artykuł:
Rynek lodów w Polsce
(
Szajner P.
)
artykuł:
Barwniki do żywności - trudności z ich doborem i stosowaniem
(
Dluzewska E.
,
Gasik A.
)
artykuł:
Nowoczesne dodatki do piekarnictwa i cukiernictwa
(
Gorecka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.