Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Agronomy Science
2018
|
73
|
3
|
Tytuł artykułu
The effect method of preservation on selected bioactive compounds and antioxidant activity in blackthorn fruits (Prunus spinosa L.)
Autorzy
Olesinska K.
,
Wilczynski K.
,
Kalwa K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ metody konserwacji owoców śliwy tarniny (Prunus spinosa L.) na zawartość wybranych substancji czynnych oraz aktywność przeciwutleniającą
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Agronomy Science
Rocznik
2018
Tom
73
Numer
3
Opis fizyczny
p.46-54,fig.,ref.
Twórcy
autor
Olesinska K.
Department of Industrial and Medicinal Plants, Akademicka 15, 20-950 Lublin, Poland
autor
Wilczynski K.
Department of Food Engineering and Machines, Doswiadczalna 44, 20-280 Lublin, Poland
autor
Kalwa K.
Department of Analysis and Evaluation of Food Quality, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/asx.2018.3.5
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-20d01e92-81e2-467a-8049-f3a79d6f3362
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.