Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Chłodzienie i podmrażanie-sposób na jakość
(
Pawlonka G.
)
artykuł:
Szczekocińska kiełbasa siekana na słomie pieczona
artykuł:
Formowanie przetworów mięsnych oraz pakowanie mięsa świeżego
(
Kowalski R.
)
artykuł:
Osłonki kolagenowe
artykuł:
Przyszłość branży mięsnej-szanse i zagrożenia
(
Sojka M.
)
artykuł:
Infolinia
artykuł:
Nadziewarki-innowacyjne rozwiązania
(
Borzyszkowski M.
)
artykuł:
Polski sektor żywności 5 lat po akcesji
(
Kowalski A.
)
artykuł:
Jerzy Weindich
artykuł:
Walne Zgromadzienie Członków SRW RP w Gdańsku-Jelitkowie
(
Kubik A.
)
artykuł:
Stół pełen smaku w Seulu
(
Murawska J.
)
artykuł:
Chillery Rhoss innowacje, energooszczędność, elastyczność
artykuł:
Kontrola jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych w 2008 roku
artykuł:
System nowoczesnego budownictwa PaNELTECH
artykuł:
Branża mięsna spotyka się w Poznaniu
(
Filipiak N.
)
artykuł:
Gdańskie targi rybne
artykuł:
I Kongres Nauk Rolniczych "Nauka-Praktyce"
artykuł:
PAKFOOD po raz drugi
artykuł:
Zawody jeździeckie'2009 w Radzionkowie
artykuł:
Rzeźnie i mleczarnie jak laboratoria
(
Smigiel S.
,
Niklewicz K.
)
artykuł:
Wrocławskie Stare Jatki
(
Ostrowska M.
)
artykuł:
Jest federacja!
(
Skarzynska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.