PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 31 | 4 |

Tytuł artykułu

Distribution characteristics and analysis of fungal aerosol concentration and particle size in air-conditioned wards in Wuhan, China

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

4

Opis fizyczny

p.479-484,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • Xianning Central Blood Station, China
autor
  • School of Stomatology and Ophthalmology, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Stomatology and Ophthalmology, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China
autor
  • Xianning Central Blood Station, China
autor
  • School of Biomedical Engineering and Imaging, Hubei University of Science and Technology, Hubei, China

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-20862de3-66dd-45dc-a61e-e5f622e349da
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.