Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Bakterie fermentacji mlekowej w przemyśle spożywczym
(
Mikolajczuk-Szczyrba A.
,
Mlynarczyk I.
,
Goncerzewicz A.
,
Misiewicz A.
)
artykuł:
Procesy modernizacyjne w przemyśle mleczarskim
(
Szczepaniak I.
)
artykuł:
Przydatność pomiaru ATP w badaniach mikrobiologicznych
(
Rygala A.
,
Kregiel D.
)
artykuł:
Tendencje cenowe na rynku mleka i przetworów mlecznych
(
Szajner P.
)
artykuł:
Tradycyjny ajran i kumys. Mleczne napoje fermentowane
(
Marchand B.
)
artykuł:
Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz.2
(
Andrzejczyk R.
,
Muszynski T.
,
Jakubowska B.
)
artykuł:
Reformulacje produktów żywnościowych. Poprawa sposoby żywienia konsumentów
(
Gantner A.
,
Tomaszewska-Pielacha M.
,
Gutkowska K.
)
artykuł:
Wpływ preparatu SEA-i F75 na wybraną mikroflorę mleka surowego
(
Ziarno M.
,
Zareba D.
)
artykuł:
Opakowania do produktów mlecznych
(
Suminska P.
,
Dmytrow I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.