Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2016
Tom
66
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Research on pork jerky obtained through fermentation with Pediococcus acidilactici
artykuł:
Evaluation of malathion and malaoxon contamination in buffalo and cow milk from Afyonkarahisar Region, Turkey, using liquid chromatography/tandem mass spectrometry – a short report
artykuł:
An inulin-enriched soy drink and its lowering effect on oxidized low density lipoproteins in healthy volunteers
artykuł:
Detection of Mechanically Recovered Poultry Meat (MRPM) in traditional Egyptian luncheon (emulsion type sausage)
artykuł:
Identification of bovine, pig and duck meat species in mixtures and in meat products on the basis of the mtDNA cytochrome oxidase subunit I (COI) gene sequence
artykuł:
Distribution of (1,3)(1,4)-beta-D-glucans in grains of Polish oat cultivars and lines (Avena sativa L.) – short report
artykuł:
Effects of Silybum marianum extract on high-fat diet induced metabolic disorders in rats
artykuł:
Effect of microencapsulation by spray-drying and freeze-drying technique on the antioxidant properties of blueberry (Vaccinium myrtillus) juice polyphenolic compounds
artykuł:
Coffee consumption and cardiovascular diseases – has the time come to change dietary advice? A mini review
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.