PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 61 | Suppl.1 |
Tytuł artykułu

Antioxidant activity of gallocatechin gallate and epigallocatechin gallate

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
61
Numer
Opis fizyczny
p.55,ref.
Twórcy
  • Department of Food Quality Management, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Science, Wojska Polskiego 31, 60–624 Poznan, Poland
autor
Bibliografia
  • [1] Guo Q., Zhao B., Shen S., Hou J., Hu J.,& Xin W., Biochim. Biophys. Acta., 1999, 1427, 13–23.
  • [2] Muzolf M., Szymusiak H., Gliszczyń ska-Ś wigło A., Rietjens I.M., Tyrakowska B., J. Agric. Food Chem., 2008, 56, 816–823.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-203b6609-9a56-4943-bbaf-6df5b99e6901
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.