Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Antioxidant activity of gallocatechin gallate and epigallocatechin gallate
Autorzy
Muzolf-Panek M.
,
Gliszczynska-Swigło A.
,
Szymusiak H.
,
Tyrakowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
antioxidant activity
gallocatechin gallate
epigallocatechin gallate
pH
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.55,ref.
Twórcy
autor
Muzolf-Panek M.
Department of Food Quality Management, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Science, Wojska Polskiego 31, 60–624 Poznan, Poland
autor
Gliszczynska-Swigło A.
autor
Szymusiak H.
autor
Tyrakowska B.
Bibliografia
[1] Guo Q., Zhao B., Shen S., Hou J., Hu J.,& Xin W., Biochim. Biophys. Acta., 1999, 1427, 13–23.
[2] Muzolf M., Szymusiak H., Gliszczyń ska-Ś wigło A., Rietjens I.M., Tyrakowska B., J. Agric. Food Chem., 2008, 56, 816–823.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-203b6609-9a56-4943-bbaf-6df5b99e6901
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.