PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 04 |
Tytuł artykułu

Światowy przegląd ośrodków oferujących programy szkoleń dla pracowników sektora zbożowo-młynarskiego

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl zbozowo-mlynarski   szkolenie zawodowe   programy szkoleniowe   pracownicy   osrodki szkoleniowe   Miedzynarodowy Program Zbozowy   IGP zob.Miedzynarodowy Program Zbozowy   International Grain Programme zob.Miedzynarodowy Program Zbozowy   edukacja zawodowa   kursy specjalistyczne   firma OCRIM   Szwajcarski Instytut Technologii Pasz   SFT zob.Szwajcarski Instytut Technologii Pasz   Swiss Institute of Feed Technology zob.Szwajcarski Instytut Technologii Pasz   Centrum Szkoleniowe Buhlera   Szwajcarska Szkola Mlynarstwa   Swiss School of Milling zob.Szwajcarska Szkola Mlynarstwa   Centrum Satake ds.Inzynierii Przetworstwa Zboz   Satake Centre for Grain Process Engineering zob.Centrum Satake ds.Inzynierii Przetworstwa Zboz   Krajowe Zrzeszenie Brytyjskich i Irlandzkich Mlynarzy   NABIM zob.Krajowe Zrzeszenie Brytyjskich i Irlandzkich Mlynarzy   National Association of British and Irish Millers zob.Krajowe Zrzeszenie Brytyjskich i Irlandzkich Mlynarzy   Miedzynarodowe Zrzeszenie Czynnych Mlynarzy   IAOM zob.Miedzynarodowe Zrzeszenie Czynnych Mlynarzy   International Association of Operative Millers zob.Miedzynarodowe Zrzeszenie Czynnych Mlynarzy   Instytut Zbiorow Polnocnych   NCI zob.Instytut Zbiorow Polnocnych   Northern Crops Institute zob.Instytut Zbiorow Polnocnych   Kanadyjski Instytut ds.Miedzynarodowego Rynku Zboz   CIGI zob.Kanadyjski Instytut ds.Miedzynarodowego Rynku Zboz   Canadian International Grains Institute zob.Kanadyjski Instytut ds.Miedzynarodowego Rynku Zboz  
Wydawca
-
Rocznik
Tom
56
Numer
04
Opis fizyczny
s.14-16,20
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2011ced7-6131-4e78-ba76-0af9b83dc5e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.