PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 33 | 2-3 |

Tytuł artykułu

Stan i perspektywy rozwoju nauki o technologii i chemii żywności do 2000 roku

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Sostojanie i perspektivy razvitija nauki o tekhnologii i khimii prodovol'stvija do 2000 goda
EN
The state and prospects of development of science in the field of food technology and chemistry till the year 2000

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

33

Numer

2-3

Opis fizyczny

s.325-341

Twórcy

autor
  • Komitet Technologii i Chemii Żywności, Polska Akademia Nauk, Warszawa
  • Komitet Technologii i Chemii Żywności, Polska Akademia Nauk, Warszawa
  • Komitet Technologii i Chemii Żywności, Polska Akademia Nauk, Warszawa
autor
  • Komitet Technologii i Chemii Żywności, Polska Akademia Nauk, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-200caac5-25a2-4433-8afc-313c8e2dead0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.