PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1985 | 36 | 5 |
Tytuł artykułu

Ocena higieniczna środków spożywczych w zakresie zawartości metali szkodliwych dla zdrowia. Cz. I. Przetwory owocowe, warzywne i napoje bezalkoholowe

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Hygienic assessment of food products for determination of contens of harmful metals. I. Fruits and vegetable products and soft drinks
RU
Gigienicheskaja ocenka soderzhanija metallov vrednykh dlja zdorovja v prodovol’stvennykh produktakh. Ch. I. Fruktovye i ovoshhnye izdelija bezalkogol’nye napitki
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Numer
5
Opis fizyczny
s.362-372,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1feb27f9-7296-4466-993a-bd29c24a5b2a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.