PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 11 | 4 |
Tytuł artykułu

Fungi-derived beta-glucans as a component of functional food

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Beta-glukany pozyskiwane z grzybów jako składnik żywności funkcjonalnej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
11
Numer
4
Opis fizyczny
p.111-128,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Vegetable Crops, Poznan University of Life Sciences, Dabrowskiego 159, 60-594 Poznan, Poland
autor
  • Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
  • Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
  • Institute of Plant Genetics, Polish Academy of Science in Poznan, Poznan, Poland
autor
  • Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fdf0cff-a218-46e3-9cc6-145e7a7f4166
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.