PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 25 | 1 |
Tytuł artykułu

Ogólna charakterystyka i technologiczne wykorzystanie nasion szarłatu. Część I. Ogólna charakterystyka szarłatu

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
General characteristics and technological applicability of amaranthus seeds. Part I. General characteristics of amaranthus
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
s.118-125,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Wydział Biologiczno - Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności i Gastronomii, Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża
autor
  • Przedsiębiorstwo - Produkcyjno - Handlowo - Usługowe „Szarłat” s.c. w Łomży, Łomża
autor
  • Instytut Technologii Żywności i Gastronomii, Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża
  • Instytut Technologii Żywności i Gastronomii, Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fcf289b-5638-43a1-819c-60499d021aad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.