Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiedza i Życie
2013
|
12
|
Tytuł artykułu
Mięso bez zabijania
Autorzy
Franczak P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
biotechnologia
mieso
produkcja miesa
nowe technologie
badania laboratoryjne
doswiadczenia in vitro
kultury komorkowe
komorki macierzyste
Wydawca
-
Czasopismo
Wiedza i Życie
Rocznik
2013
Numer
12
Opis fizyczny
s.48-50,rys.,fot.
Twórcy
autor
Franczak P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fb63d2a-7fb4-45ff-aac9-aa74085863df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.