Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo
2014
|
1
|
Tytuł artykułu
Metody produkcji ciast drożdżowych
Autorzy
Konkol S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ciasta
ciasta drozdzowe
metody produkcji
jakosc
temperatura
fermentacja
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2014
Numer
1
Opis fizyczny
s.42-43,fot.
Twórcy
autor
Konkol S.
Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fa447da-a32c-4c69-9f36-b06d16b48228
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.