Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
1987
|
14
|
4
|
Tytuł artykułu
Zmiany w żywieniu uczniów po awarii elektrowni w Czernobylu
Autorzy
Charzewska J.
,
Chwojnowska Z.
,
Chabros E.
,
Rogalska-Niedzwiedz M.
,
Solowiej D.
,
Guranowska G.
Warianty tytułu
RU
Izmenenija v pitanii uchenkov posle avarii atomnojj ehlektrostancii v Chernobyle
EN
Changes in the diets of school children after the Tchernobyl power station disaster
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1987
Tom
14
Numer
4
Opis fizyczny
s.225-235,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Charzewska J.
Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Chwojnowska Z.
Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Chabros E.
Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Rogalska-Niedzwiedz M.
Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Solowiej D.
Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Guranowska G.
Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1f76738e-07cd-4c42-a395-6ddaeeb35cd4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.