PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 23 | 2 |

Tytuł artykułu

Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

2

Opis fizyczny

p.521-530,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Plant Biology, University of Szeged, Szeged, Hungary
autor
  • Department of Plant Biology, University of Szeged, Szeged, Hungary
autor
  • Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
autor
  • Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
autor
  • Department of Ecology, University of Szeged, Szeged, Hungary
autor
  • Department of Plant Biology, University of Szeged, Szeged, Hungary

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1f3c7b03-6973-427b-9c11-f85b6cae3580
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.