PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 23 | 2 |
Tytuł artykułu

Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
2
Opis fizyczny
p.521-530,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Plant Biology, University of Szeged, Szeged, Hungary
autor
  • Department of Plant Biology, University of Szeged, Szeged, Hungary
autor
  • Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
autor
  • Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
autor
  • Department of Ecology, University of Szeged, Szeged, Hungary
autor
  • Department of Plant Biology, University of Szeged, Szeged, Hungary
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1f3c7b03-6973-427b-9c11-f85b6cae3580
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.