Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1980
Tom
06
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Studies on the coloured components of black tea
(
Mohamed M. A.
)
artykuł:
Effects of a carbon source on effectiveness of yeast propagation in stickwaters
(
Kowalska Z.
)
artykuł:
Decrease of sugar losses as a result of thin juice deionization in an alkaline medium
(
Zaorska H.
,
Zagrodzki S.
,
Sucharzewska D.
,
Lisik K.
)
artykuł:
Aminoacid composition of proteins of endosperm fraction and aleuronic layers barley and oats brans
(
Gembicka D.
,
Chrapkowska K. J.
)
artykuł:
Properties of pig muscle tissue dehydrated with alcohol
(
Korycki S.
)
artykuł:
The chemical composition of yeasts cultivated in the presence of various hydrocarbons
(
Wlodarczyk Z.
)
artykuł:
Effect of glucose isomerase on oligosaccharides in products of starch hydrolysis
(
Boruch M.
,
Nebesny E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.