Warianty tytułu
Wpływ antyoksydacyjnych właściwości pokrzywy zwyczajnej (Urtica dioica L.) na jakość lipidów tkanki mięśniowej śledzi atlantyckich (Clupea harengus L.) w czasie zamrażalniczego przechowywania
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
p.93-106,fig.,ref.
Twórcy
autor
- Department of Dairy Technology and Food Storage, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
- Department of Dairy Technology and Food Storage, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
- Department of Dairy Technology and Food Storage, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1efbca3b-beb2-435a-a793-c487ae50d405