PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 2 |
Tytuł artykułu

Effect of antioxidant properties of stinging nettle (Urtica dioica L.) on the quality of lipids in the muscle tissue of Atlantic herring (Clupea harengus L.) during frozen storage

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ antyoksydacyjnych właściwości pokrzywy zwyczajnej (Urtica dioica L.) na jakość lipidów tkanki mięśniowej śledzi atlantyckich (Clupea harengus L.) w czasie zamrażalniczego przechowywania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
2
Opis fizyczny
p.93-106,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Dairy Technology and Food Storage, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
  • Department of Dairy Technology and Food Storage, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
  • Department of Dairy Technology and Food Storage, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1efbca3b-beb2-435a-a793-c487ae50d405
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.