Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2015
Tom
63
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Rekrutujemy ekspedientki
(
Pietka A.
)
artykuł:
"Aranżacja chłodnicza"
artykuł:
Parametry oceny jakości ziarna zbóż i mąki do produkcji wyrobów piekarsko-ciastkarskich
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Urządzenia chłodnicze
artykuł:
Nowe możliwości w świecie piekarskim
artykuł:
Przełom w wypieku pieczywa francuskiego przy użyciu preparatu POLSELVIA. Cz.II
(
Marchand B.
)
artykuł:
Co z odpadami? Rozmowa z Tomaszem Ziarkiem z firmy Miltek
artykuł:
Benier - prawdziwie przemysłowe rozwiązania
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
Nowe rozdanie na rynku kart płatniczych
(
Zajaczkowski M. S.
)
artykuł:
Ribera del Duero - wino doskonałe
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jak wykorzystać piec piekarski do klimatyzacji. Cz.2. Woda, sól i próżnia, czyli jak działa absorpcyjny agregat chłodniczy
artykuł:
Duża wydajność maszyn sposobem na poprawę konkurencyjności
(
Lewandowski M.
,
Szypowski R.
)
artykuł:
Storytelling - siła opowieści
artykuł:
Zawieszenie działalności gospodarczej
artykuł:
Czy Francuzi robili głupstwa, czyli kilka słów o specjalnośći Nord-Pas-de-Calais
(
Marchand B.
)
artykuł:
Kwas piekarski w produkcji pieczywa
(
Slowik E.
)
artykuł:
Jak rozwijać pracownika - narzędzia. Część 2. Praca z wizją
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Chleb zdrowy czy tani
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Jakość ziarna pszenicy ze zbiorów 2014 roku w Polsce
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Weganizm - modna dieta, ale czy dobra?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
KOMA to jakość
artykuł:
Zatrudniamy niepełnosprawnych
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Kilka uwag na temat użytkowania maszyn i urządzeń produkcyjnych w piekarniach
(
Gubala W.
)
artykuł:
Nowe trendy w produkcji lodów i nie tylko
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.