PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 67 | 11 |
Tytuł artykułu

Wykorzystanie promieniowania jonizującego w technologii żywności

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Ionizing radiation in food used in special meat processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
67
Numer
11
Opis fizyczny
s.740-744,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1eb1dbbb-981a-4d86-bd40-9345f48e7783
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.