PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 04 | 1 |
Tytuł artykułu

Wpływ chemicznej modyfikacji surowca na poziom biopierwiastków w preparatach białkowo-witaminowych flokulowanych z soku liści topinamburu (Helianthus Tuberosus L.)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of chemical modification of raw material on content of bioelements in protein-vitamin concentrates flocculated from topinambur (Helianthus Tuberosus L.) leaf juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
04
Numer
1
Opis fizyczny
s.17-22,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Biochemii i Chemii Żywności, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
  • ul.Willowa 2, 21-040 Świdnik
autor
  • Katedra Biochemii i Chemii Żywności, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Biochemii i Chemii Żywności, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1e7f3693-bc40-4694-bb78-6ac07a0d7e00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.