PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 76 | 12 |
Tytuł artykułu

Dietary supplements containing silymarin as a supportive factor in the treatment of canine hepatopathies

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
76
Numer
12
Opis fizyczny
p.700-708,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Preclinical Sciences and Infectious Diseases, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Wolynska 35, 60-637 Poznan, Poland
  • University Centre for Veterinary Medicine, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Szydlowska 43, 60-656 Poznan, Poland
  • Centre of Biosciences, Institute of Animal Physiology, Slovak Academy of Sciences, Soltesovej 4-6, 040-01 Kosice, Slovak Republic
autor
  • Department of Animal Nutrition, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
autor
  • Department of Preclinical Sciences and Infectious Diseases, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Wolynska 35, 60-637 Poznan, Poland
  • Department of Animal Nutrition, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
  • Centre of Biosciences, Institute of Animal Physiology, Slovak Academy of Sciences, Soltesovej 4-6, 040-01 Kosice, Slovak Republic
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1e5c4445-fb67-4762-a06c-6b8a57afe282
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.