PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 24 | 3 |
Tytuł artykułu

Effect of selected technological factors on the sensory quality of smoked pork tenderloin

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ wybranych elementów procesu technologicznego na jakość sensoryczną wędzonej polędwicy
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
24
Numer
3
Opis fizyczny
p.267-275,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Commodity Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
  • Department of Commodity Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1e4b4ae3-c714-4735-993b-cc4a22549817
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.