PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena zawartości związków fenolowych i aktywności wody w wybranych warzywach poddanych suszeniu

Warianty tytułu

EN
Evaluation of phenolic compounds and water activityof selected vegetables treated to the drying

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

s.19-23,rys.,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Inżynierii Rolno-Spożywczej i Leśnej, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, ul.Wiejska 45E, 15-345 Białystok
  • Zakład Inżynierii Rolno-Spożywczej i Leśnej, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, Białystok
autor
  • Zakład Inżynierii Rolno-Spożywczej i Leśnej, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, Białystok
autor
  • Zakład Inżynierii Rolno-Spożywczej i Leśnej, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, Białystok

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1e27b68b-acb4-441f-94c7-d112fcff50cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.