PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 2 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka metod biologicznych, chemicznych i fizycznych ograniczających obecność akrylamidu w żywności

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Characteristics of biological, chemical and physical strategie and methods reducing the presnce of acrylamide in food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
46
Numer
2
Opis fizyczny
s.216-224,rys.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
  • Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
autor
  • Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
autor
  • Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1dc23e97-f2d9-482a-a380-82b75dd3006f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.