Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2013
|
46
|
2
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka metod biologicznych, chemicznych i fizycznych ograniczających obecność akrylamidu w żywności
Autorzy
Pyrzanowski K.
,
Michalowicz J.
,
Pingot D.
,
Bukowska B.
Warianty tytułu
EN
Characteristics of biological, chemical and physical strategie and methods reducing the presnce of acrylamide in food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2013
Tom
46
Numer
2
Opis fizyczny
s.216-224,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pyrzanowski K.
Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
autor
Michalowicz J.
Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
autor
Pingot D.
Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
autor
Bukowska B.
Katedra Biofizyki Skażeń Środowiska, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Uniwersytet Łódzki, ul.Pomorska 141/143, 90-236 Łódź
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1dc23e97-f2d9-482a-a380-82b75dd3006f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.