Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2012
|
266
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka ekstrudowanych przekąsek zbożowych zawierających sok z ziemniaka
Autorzy
Kowalczewski P.
,
Lewandowicz G.
,
Makowska A.
,
Olejnik A.
,
Obuchowski W.
Warianty tytułu
EN
Characterisation of the extruded cereal snacks containing potato juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc funkcjonalna
chrupki ekstrudowane
sok ziemniaczany
nieswoiste zapalenie jelit
konferencje
Jugowice konferencja
EN
functional food
crisp
extruded food
potato juice
inflammatory bowel disease
conference
Jugowice conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2012
Numer
266
Opis fizyczny
s.319-329,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalczewski P.
Katedra Biotechnoligii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Lewandowicz G.
Katedra Biotechnologi i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Makowska A.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Olejnik A.
Katedra Biotechnoligii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Obuchowski W.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1dc168b3-6ad1-4ef0-8e27-43aa59a782db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.