PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 266 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka ekstrudowanych przekąsek zbożowych zawierających sok z ziemniaka

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Characterisation of the extruded cereal snacks containing potato juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
266
Opis fizyczny
s.319-329,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Biotechnoligii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Katedra Biotechnologi i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Biotechnoligii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1dc168b3-6ad1-4ef0-8e27-43aa59a782db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.