PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 14 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ procesu sterylizacji parą wodną na zawartość związków lotnych zapachowych w tymianku (Thymus vulgaris L.) oceniany metodą GC/MS

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Influence of steam water sterilization process on volatile aroma compounds content in thyme (Thymus vulgaris l.) estimated by GC-MS method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
3
Opis fizyczny
s.98-108,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Oddział Koncentratów w Poznaniu, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Akademia Rolnicza im.A.Cieszkowskiego, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Oddział Koncentratów w Poznaniu, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1d575765-cf41-454e-b38e-ec90e2c95083
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.