PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 358 |
Tytuł artykułu

Wpływ kawitacji na właściwości składników żywności

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Properties of food components exposed to cavitation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
358
Opis fizyczny
s.1-92,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1d3089a8-65f3-46b9-9283-55db76c3e213
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.