PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 358 |

Tytuł artykułu

Wpływ kawitacji na właściwości składników żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Properties of food components exposed to cavitation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

358

Opis fizyczny

s.1-92,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1d3089a8-65f3-46b9-9283-55db76c3e213
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.