PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 1 |
Tytuł artykułu

Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw jako czynniki kształtujący ich jakość

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Factors influencing antioxidant potential of fruits and vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
1
Opis fizyczny
s.301-303,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Sadownictwa i Przyrodniczych Podstaw Ogrodnictwa, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1d26b543-5a2c-4efd-9dd3-68ef3f40a085
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.