PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 64 | 05 |

Tytuł artykułu

Typy mąki w Polsce i na świecie

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

64

Numer

05

Opis fizyczny

s.14-16,rys.,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawi, Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1d192e47-c556-4f95-a749-a711e8783a88
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.