PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1966 | 22 | 10 |

Tytuł artykułu

Elementy programowania ilości galarety w konserwach

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Ehlementy planirovanija kolichestva studenija v konservakh
EN
The elements of programming the amount of jelly in tinned foods
FR
Elements de la programmation de la quantite de gelee (gelantine) dans les conserves
DE
Programmelemente der Gellemenge in Konserven

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

10

Opis fizyczny

s.609-612,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Poznań, ul. Mazowiecka 48

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1d14b73e-3384-4c87-8fc6-77c657c39aa2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.