PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 20 |

Tytuł artykułu

Skład chemiczny i jakość białka konwencjonalnej i genetycznie zmodyfikowanej poekstrakcyjnej śruty sojowej

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Composition and quality of protein of conventional and genetically-modified soybean meal

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Twórcy

autor
  • Zakład Żywienia i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1cf797e8-a25c-4d9e-8ad2-985b7c388796
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.