PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 20 |
Tytuł artykułu

Skład chemiczny i jakość białka konwencjonalnej i genetycznie zmodyfikowanej poekstrakcyjnej śruty sojowej

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Composition and quality of protein of conventional and genetically-modified soybean meal
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Twórcy
autor
  • Zakład Żywienia i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1cf797e8-a25c-4d9e-8ad2-985b7c388796
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.