Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Trendy kulinarne w Polsce
(
Ponimirski Z.
)
artykuł:
Żółto-czarno-biały multi fast-food
(
Ladowska D.
,
Oksiuta A.
)
artykuł:
Stołeczny ratusz nieprzyjazny gastronomii
(
Wronski S.
)
artykuł:
Rebranding na rynku kawiarnianym
artykuł:
Franczyza w gastronomii
(
Wronski S.
)
artykuł:
Catering w plenerze
(
Mikolajczuk A.
)
artykuł:
Dobra idea spójna komunikacja
(
Szplit D.
)
artykuł:
Prawo do przepisu
(
Celejowska B.
)
artykuł:
Steki z kangura
(
Jakubasz K.
)
artykuł:
Byc upierdliwym do bólu
(
Wronski S.
)
artykuł:
Atmosfera wine barów
artykuł:
Mocne alkohole nie tylko dla koneserów
(
Bociaga P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.