PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 25 | 2 |
Tytuł artykułu

Porównanie przydatności różnych podłoży do izolowania pałeczek Pseudomonas aeruginosa z produktów żywnościowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Comparison of various media for isolation of Pseudomonas aeruginosa from foodstuffs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
2
Opis fizyczny
s.229-235,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1cda2b7e-27d9-460a-aa53-03a27203f879
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.