PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 34 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ zróżnicowanego poziomu białka na wartość odżywczą diet mieszanych o zwiększonym udziale białka sojowego Cz. II. Wyniki badań wykorzystania białka

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of different protein levels on the nutritional value of mixed diets with higher amount of soy protein Part. II. Results of investigations on protein utilization
RU
Vlijanie soderzhanija belka na pitatelnuju cennost diet s povyshennym urovnem belka soi Ch. II. Rezultaty issledovanija usvoenija belka

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Numer

3

Opis fizyczny

s.239-244,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1cd0857e-d57d-4613-8d08-37358b550fb1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.