PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 21 |
Tytuł artykułu

Wpływ termicznej obróbki mleka i niektórych zabiegów technologicznych na poziom grup sulfhydrylowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Vlijanie termicheskojj obrabotki moloka i nekotorykh tekhologicheskikh operacijj na uroven' sul'fogidril'nykh
EN
The influence of heat treatment and some technological procedures on the level of sulphydryl groups in milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
21
Opis fizyczny
s.19-27,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Mleczarskiej, Wyższa Szkoła Rolnicza, Olsztyn
autor
  • Katedra Technologii Mleczarskiej, Wyższa Szkoła Rolnicza, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1cb5b986-5981-4868-b9da-5ea9eec765ca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.