PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 01 | 2 |
Tytuł artykułu

Energochłonność kutrowania surowców mięsnych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Energy consumption at cuttering of meat raw products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
01
Numer
2
Opis fizyczny
s.73-79,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Podstaw Techniki i Gospodarki Energią, Uniwersytet Warmińsko- -Mazurski w Olsztynie, plac Cieszyński 1/3, 10-957 Olsztyn
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1c84d089-5884-451d-bf4d-b61d9abf1e9c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.