PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 14(38) | 2 |
Tytuł artykułu

Interrelation between the effect of enzymatic clarification of apple juices and the amount and quality of polyphenols. I. Inhibition of pectinolytic enzymes by polyphenols. Studies of model systems

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Współzależność pomiędzy efektem enzymatycznego klarowania soków jabłkowych a ilością i jakością polifenoli. I. Inhibicja enzymów pektynolitycznych przez polifenole - badania na układach modelowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
2
Opis fizyczny
p.175-185,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Fermentation and Fruit and Vegetable Technology, Warsaw Agriculture University, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Fermentation and Fruit and Vegetable Technology, Warsaw Agriculture University, Warsaw, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1c5dae38-87fa-45da-9f81-149ec91e7e3e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.