PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 3 |
Tytuł artykułu

Porównanie właściwości szczepów Bac. cereus wyizolowanych z niektórych produktów żywnościowych i szczepów pochodzących z przypadków zatruć pokarmowych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Sopostavlenie svojjstv shtammov Bacillus cereus izolirovannykh iz nekotorykh pishchevykh produktov s shtammami proiskhodivshimi ot sluchajjnykh pishchevykh otrablenijj
EN
Comparison of properties of Bacillus cereus strains, isolated from some food-products, and strains derived from food poisoning cases
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
3
Opis fizyczny
s.331-338,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1c59a1c6-b7ac-4401-9cf4-2510bfac5b97
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.