PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 01 |
Tytuł artykułu

Porównanie właściwości fizykochemicznych jogurtów handlowych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The comparison of physicochemical properties of commercial yoghurt
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
01
Opis fizyczny
s.22-26,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1c57aa2f-5aa2-4574-9237-b4bb58158eb8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.