Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2018
|
11
|
Tytuł artykułu
Modyfikacja wartości odżywczej jaja
Autorzy
Korytkowska H.G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
jaja spozywcze
wartosc odzywcza
sklad chemiczny
kwasy tluszczowe
skladniki mineralne
witaminy
przyswajalnosc skladnikow pokarmowych
zywienie czlowieka
cholesterol
zywnosc ekologiczna
skladniki bioaktywne
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2018
Numer
11
Opis fizyczny
s.36-39,fot.
Twórcy
autor
Korytkowska H.G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1bf47ee8-9114-4f69-85b9-a88fbdfb528c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.